Очищення часнику не завжди швидке та легке, особливо коли потрібно багато зубчиків. Наприклад, лушпиння чіпляється до пальців і ножа, неохоче відходячи. Крім того, часник залишає специфічний і неприємний запах на руках, від якого важко позбутися. Однак ми знайшли швидкий та корисний метод очищення часнику, при якому не треба довго возитися. І ваші руки залишаться чистими.
Покладіть зубчики часнику на розробну дошку і обережно розчавіть їх широким ножем. Однак будьте обережні, щоб не порізати.
Потім покладіть часник у звичайну пів-літрову скляну банку (або будь-яку іншу ємність, яку знайдете). Закрийте банку і енергійно потрясіть кілька разів. Таким чином, зубчики самі звільняться від лушпиння.
Метод особливо підходить, коли потрібно багато часнику. Наприклад, влітку, коли ви робите зимові заготовки, або перед сімейними святами, коли треба замаринувати м'ясо.
Чи треба часник розчавлювати чи різати? Ми знайшли ще кращі методи. Вам знадобиться целофан, виделка та терка
Часник надає стравам неперевершений аромат. Якщо, звісно, його правильно подрібнити. Що означає правильно? Деякі рецепти вимагають дрібно нарізати зубчики часнику ножем, інші – перетворити їх на пасту у часникодавці.
Чи треба часник розчавлювати чи різати? Ми знайшли ще кращі методи. Вам знадобиться целофан, виделка та терка