Процес очищення лисичок від бруду може викликати чимало труднощів. Проте досвідчена кулінарка з Польщі Магдалена Ковальська розкрила унікальний метод боротьби з нечистотами на грибах.
Необхідно помістити гриби в простору ємність, присолити їх та залити прохолодною фільтрованою водою.
Далі слід делікатно перемішати лисички підручним приладдям. Завдяки цьому пісок, що накопичився на грибах, осяде на дно посудини, стверджує професійний кулінар.
Вийміть лисички з рідини за допомогою металевого друшляка або спеціальної виделки.
Аби остаточно впевнитися в чистоті грибів, рекомендується повторити маніпуляцію декілька разів.
Цікаві кулінарні лайфхаки, які змінять ваше уявлення про домашню кухню